vacature bouwkundig adviseur

Als vacature bouwkundig adviseur ben je een vitale teamspeler die op meerdere locaties aanwezig is. Je zal meerdere projecten van diverse opdrachtgevers tegelijk combineren. Dit kan van de stand van een huis bepalen tot advies over beperkingen en de keuzes voor een verbouwing zijn. Daarmee zal je de klant raad geven voor verbetering of het maken van het bouwkundig ontwerp. Dankzij dit advies zorg je ervoor dat er veel twijfels bij de klant verdwijnen. 

Van raad naar daad 

Ook kunnen er beperkingen vanuit de wet een belangrijke rol spelen. Naast je brede kennis over bouwkunde uit je opleiding, zal je als adviseur wettelijke kennis in het werkveld verkrijgen en inzetten. 

Aan jou zal de taak zijn om een bouwkundig rapport op te stellen met details over de veiligheid van een huis of gebouw en hoeveel onderhoud het nodig heeft. Zo vormt er zich een duidelijk beeld over de staat en verwachte toekomstige kosten. 

vacature bouwkundig adviseur

Zie jij jezelf in deze omschrijving? 

Ben je helemaal enthousiast geworden voor deze functie en wil je je kennis en ervaring als bouwkundig adviseur inzetten? Solliciteer nu op deze functie, zodat je je kennis en ambities kan inzetten voor een geweldige samenwerking. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.