The PhantomFour anno nu

Mocht je denken dat The PahntomFour een band van weleer is, dan heb je het mis. Ook anno nu is de band nog alive&kicking, misschien wel meer dan ooit tevoren. Zo treden ze op door heel Europa, waaronder Italië en Oostenrijk. Natuurlijk staat de band ook op menig Nederlands festival, want ook hierin verloochenen The PhantomFour hun afkomst niet. Anno nu, 2018, is de band met het album ‘Live at the Pacific Parc’ weer helemaal terug van eigenlijk nooit weggeweest.

Op de hoogte blijven?

guitarAls je op e hoogte wilt blijven van het reilen en zeilen van deze band, dan is dit verreweg het gemakkelijkst door de band te volgen via sociale media. In dit geval overigens met name Facebook. Zoals je ongetwijfeld weet is internet veel meer dan een platform voor het vinden van kortingscodes op kleding. Op de FB pagina van de band vind je veel achtergrondinfo over de band, maar nog veel belangrijker is dat je hier de concertagenda van de jongens kunt vinden. Zo weet je precies waar je moet zijn voor een topavondje entertainment verzorgd door jouw favoriete band.

Voordelig naar festivals en optredens van The PhantomFour

rock bandNaar een optreden gaan van deze Nederlandse top band wordt uiteraard nog interessanter als je de kaarten voor dit optreden met korting kunt bemachtigen. Zo is het altijd aan te raden om eens te checken hoe groot het animo voor een bepaald festival is waar de band optreedt. Misschien is dit wel een minder bekend of een wat meer kleinschalig festival. De kans is dan groot dat dit niet uitverkocht is en dan kunnen de kaarten aan de kassa wel eens voordeliger zijn dan in de vrije voorverkoop. Verder is het altijd goed om eens handelsplatforms als Marktplaats te checken. Er zijn vrijwel altijd mensen die een kaartje hebben gekocht, maar uiteindelijk niet kunnen op de datum van het festival. Let wel goed op dat je niet met een handelaar of fraudeur te maken hebt! Geld besparen met tips als deze maakt een optreden van The PhantomFour nog leuker!

Toekomst

Eén ding lijkt zeker en dat is dat The PhantomFours nog lang niet zijn uitgespeeld. Het plezier en de energie die zij uitstralen tijdens hun optredens lijkt een garantie te zijn voor nog vele mooie komende jaren. Goed nieuws dus voor jou als trouwe fan, maar zeker ook goed nieuws voor de Nederlandse muziekscene!