FAQ

Op deze FAQ pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen die ons worden gesteld. Staat jouw vraag hier niet tussen? Stel deze dan via het contactformulier dat je elders op deze website vindt.

Speelt The PhantomFour alleen surfmuziek?

Ja, The PhantomFour speelt alleen surfmuziek, maar dan wel met een geheel eigen sound. De samenwerking met andere artiesten wordt niet geschuwd, maar de band doet geen afbreuk aan ‘het eigen genre’.

Hebben de PhantomFour een eigen Facebook pagina?

Jazeker, maar echt alle info over jouw favoriete band vind je natuurlijk op onze website

Ik wil graag adverteren op jullie website. Is dat mogelijk?

Ja, dit is zeker mogelijk. We bieden adverteerders verschillende mogelijkheden om producten en/of diensten onder de aandacht te brengen. Adverteerders kunnen contact met ons opnemen via het contactformulier dat je elders op deze website kunt vinden.

Waarom horen we The PhantomFour niet op de radio?

Helaas kiezen vrijwel alle grote (commerciële) radiostations ervoor om de muziek van bekende bands en artiesten te draaien. Surfmuziek is, je begrijpt het niet, bij een relatief kleine groep mensen populair. Reden voor de radiostations om hier geen aandacht aan te besteden en een band als The PhantomFour niet het podium te geven dat de band verdiend.

Heeft Phantom Frank helemaal geen last meer van RSI?

Fijn dat je bezorgd bent om de gezondheid van Phantom Frank. Nee, Phantom Frank heeft helemaal geen last meer van zijn RSI klachten uit het verleden. Hij houdt rekening met zijn houding en bouwt de nodige rustmomenten om herhaling van zijn eerdere klachten te voorkomen.

Maken jullie gebruik van gastschrijvers op deze website?

Ja, we maken zeker gebruik van gastschrijvers op deze website. Wil jij graag een bijdrage leveren aan deze website door bijvoorbeeld het schrijven van een recensie van een album, nummer of optreden van The PhantomFour? Laat ons dit even weten via het contactformulier op deze site.